Вести

,

Open Day & Оnline презентације услова уписа на основне академске студије Факултета политичких наука

Драге будуће колегинице и колеге,

Као и током целе школске године, у складу са условима које нам епидемија вируса Covid-19 дозвољава, настављамо са промо активностима у циљу промоције уписа на основне академске студије Факултета политичких наука Универзитета у Београду и у току маја 2021. године. За мај припремили смо две активности које ћемо за вас организовати.

Сваког уторка, у периоду од 12 до 14 часова (11, 18, 25. мај и 1. јун) организоваћемо Open Day током ког ћете моћи да дођете на Факултет политичких наука и упознате се са вашим будућим колегиницама и колегама, људима из Центра за каријерни развој, Студентског парламента, ПР тима, као и да разговарате са делом наставног особља које ће вам предавати по упису на ФПН.

Open Day организује се уз поштовање свих епидемиолошких мера (ношење заштитних маски је обавезно, поштовање физичке дистанце). Максималан број учесника/ца у групи је 20.

У оквиру једног Open Day-а организоваћемо укупно 3 групе за обилазак, разговор и упознавање самог Факултета. Након што се пријавите за Open Day, у року од 48 сати, добићете потврду ваше пријаве и термин у ком вас очекујемо.

За све остале кандидаткиње и кандидате који нису у могућности да дођу на Open Day промоције, организујемо и даље онлајн промоције услова уписа. Онлајн промоције ће се, као и у априлу, одржавати средом од 17 часова.

Пријава се врши путем следећег линка: https://forms.gle/FwGNZS4JRBSatV7h6

Молимо вас да приликом пријаве и попуне овог формулара изаберете више термина који вам одговарају, било за присуство Open Day активностима или онлајн представљању.

Путем мејла или вашег мобилног телефона који оставите у пријави, добићете обавештење о потврди изабраног термина као и детаљне информације. Трајање презентације је од 45 до 60 минута по термину.

За све додатне информације Центар за каријерни развој Факултета политичких наука стоји вам на располагању путем мејл адресе: pajazit.pomak@fpn.bg.ac.rs.

Related Posts