Вести

ОБАВЕШТЕЊЕ – СТРУЧНА ПРАКСА 2 – ОСНОВНЕ СТУДИЈЕ СОЦИЈАЛНЕ ПОЛИТИКЕ И СОЦИЈАЛНОГ РАДА

ТЕРЕНСКА ПРАКСА У ГРАДСКОМ ЦЕНТРУ ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД У БЕОГРАДУ

Драги студенти и студенткиње,

У складу са актуелном епидемиолошком ситуацијом, обавештавамо све студенте који обављају стручну теренска праксу у оквиру предмета Стручна пракса 2 у Градском центру за социјални рад у Београду, да су се створили услови за реализацију теренске праксе. Сви студенти који су присуствовали онлајн сусретима ће обавити теренску праксу у трајању од 40 сати. Студенти који нису присуствовали онлајн сусретима а обављају праксу у Београду, обавиће праксу у трајању од 90 сати, у складу са претходним обавештењима у вези праксе.

Најављујемо да ће крајем следеће недеље бити организован први сусрет у Градском центру за социјални рад у Београду, ул. Руска бр. 4, када ћете добити све релевантне информације о реализацији праксе у ЦСР. Термин првог сусрета ћемо вам благовремено потврдити.

Онлајн списак студената сачињен на основу списка за онлајн сусрете: https://drive.google.com/file/d/1R_uAM1NHY4ta7rQW8JSDo0DEBmSOr3mi/view?usp=sharing

Молимо вас да погледате списак и проверите ваше податке. Пишите ми на мејл где ћете навести три општине где бисте обавили праксу, с обзиром да у Београду постоји 17 општинских центара. Такође пишите колико нешто није тачно, нисте на списку или ћете обавити теренску праксу у ЦСР ван Београда.

Рок за комплетирање списка је недеља, 06. јун 2021.

Пишите на: gordana.radunovic@fpn.bg.ac.rs

Срдачно и с поштовањем,

Испред сарадница за стручну праксу

Гордана Марчетић-Радуновић

Related Posts