Вести

, ,

ИЗВОЂЕЊЕ НАСТАВЕ НА ОСНОВНИМ АКАДЕМСКИМ СТУДИЈАМА У ШКОЛСКОЈ 2021/22. ГОДИНИ

Предавања и вежбе – у потпуности онлајн преко две платформе: MS Teams или Zoom.

Предиспитне обавезе (колоквијуми) – уживо и искључиво у просторијама Факултета, писмено или усмено, уз поштовање свих епидемиолошких мера, а нарочито оних које се односе на број студената, наставника и сарадника у просторијама.

Испити – уживо и искључиво у просторијама Факултета, писмено или усмено, уз поштовање свих епидемиолошких мера, а нарочито оних које се односе на број студената, наставника и сарадника у просторијама.

Практична настава – хибридно, тј. комбинација онлајн активности, активности у установама у којима се одржава пракса и самосталних активности студената.

Онлајн активности односиле би се на организовање групних онлајн дискусија којима би присуствовали студенти, наставник задужен за праксу и стручњак из праксе. Овакве активности могле би бити организоване једном недељно, у складу са планом праксе.

Активности у установама у којима се одржава пракса биле би организоване у мањем обиму од планираног (што би било компензовано онлајн активностима и каснијим самосталним активностима студената). Оне би се састојале од одласка студента у установу у сврху реализације исхода учења предвиђених у силабусу, уз поштовање општих епидемиолошких правила и епидемиолошких правила установе у којој се одржава пракса.

Самосталне активности студената подразумевале би веће оптерећење (у односу на досадашње), а састојале би се у писању извештаја са праксе, разматрања неког специфичног проблема, писање предлога пројекта за праксу итд., у складу са захтевима наставника.

Related Posts