Вести

,

Теквондо асоцијација Србије тражи волонтере – студенте новинарства и комуникологије за рад на реализацији Европског сениорског првенства

Поштовани,

Теквондо асоцијација Србије тражи волонтере – студенте новинарства и комуникологије за рад на реализацији Европског сениорског првенства које се, по први пут, одржава у Србији од 9. до 12. маја 2024. године, у Хали 1 Београдског сајма. На првенству ће се такмичити како теквондисти, тако и паратеквондисти, а очекује се учешће више стотина најбољих спортиста из целе Европе, као и велики број домаћих и страних новинарских екипа, имајући у виду да је ово последње одмеравање снага пред Олимпијске игре у Паризу.

Шампионат се одржава под покровитељством Министарства спорта и Секретаријата за омладину и спорт града Београда, што додатно наглашава значај и подршку коју овај догађај има на локалном и државном нивоу. Другим речима, осим што представља престижно спортско такмичење, шампионат је кључна платформа за развој младих талената који ће једног дана, попут Милице Мандић или Тијане Богдановић, бити носиоци спортских успеха на највишем нивоу.

КОГА ТРАЖИМО?

Теквондо асоцијацији Србије потребни су волонтери који поседују солидно знање енглеског језика, велику страст према раду у медијима и спортским темама. Волонтери ће бити задужени за узимати кратких изјава такмичара, прикупљање података са борилишта, праћење резултата, активности протокола новинарских екипа, административне и друге послове који ће једнога дана чинити основ њихове професије.

Рад волонтера биће подељен у две смене током четири такмичарска дана у периоду од 9. до 12. маја. Након завршетка ангажмана, студенти ће добити потврду о волонтерском раду која ће, сигурни смо, додатно допринети њиховом факултетском успеху. Осим тога, ово ће бити добра прилика за умрежавање са колегама из медија и упознавање са будућом професијом.

Позивамо све заинтересоване да се пријаве до 1. маја путем следећег линка: https://volonteri.tkdevents.rs/

Контакт особа за све додатне информације: Владимир Илић 063 1335 805

Related Posts