Вести

, ,

Позив за волонтере: Фестивал фотографије ВИЗУАЛИЗАТОР

Амбициозна си особа? Интересују те фотографија, дизајн, визуелна уметност и иновације у овим областима? Желиш своја теоријска знања да примениш у пракси, видиш како функционише реално радно окружење и развијеш своје организационе вештине?

Ако је твој одговор ДА, пријави се и постани део динамичног и креативног тима волонтера Фестивала фотографије ВИЗУАЛИЗАТОР!

Односи с јавношћу, copywriting, маркетинг, новинарство, менаџмент, дизајн, кустоска пракса, продукција, организација, монтажа, анимација, IT, антропологија, психологија, историја… Спремни смо за ваше идеје и стваралачку енергију!

Уколико постанеш део тима Фестивала фотографије Визуализатор, имаш прилику да учествујеш у организацији трибина и радионица, да заједно са нама осмишљаваш теме и позиваш учеснике. Из прве руке учиш од професионалаца, упознајеш знамените личности и шириш своју професионалну мрежу контаката.

ВИЗУАЛИЗАТОР је мултидисциплинарни догађај, организован од стране Центра за развој фотографије, чији је циљ унапређење фото-индустрије и успостављање мреже домаћих и страних професионалаца и младих који желе да граде каријеру у области фотографије, менаџмента, медија и уметности. Тражимо волонтере-сараднике, који ће учествовати у организацији фестивала и тиме стећи драгоцена практична искуства, као и контакте са домаћим и страним учесницима и стручњацима из области фотографије, дизајна и медија.

Фестивал се ове године одржава у периоду од 18. новембра до 5. децембра.

Ко може да се пријави и како?

Могу да се пријаве сви заинтересовани и одговорни млади људи, који су спремни да своје време посвете интензивној организацији овог културног догађаја, тако што ће послати своје име и презиме, CV  и мотивационо писмо на мејл budicrfvolonter@gmail.com.

Пријаве можете слати до 8. октобра у поноћ.

Уколико си студент, нудимо ти могућност да се твој волонтерски ангажман на фестивалу рачуна као стручна пракса, при чему ћеш добити потврду о учешћу.

Рад на фестивалу ти може помоћи током израде семинарских и дипломских радова.

За додатне информације, пишите нам на budicrfvolonter@gmail.com.

Related Posts