Вести

, ,

Струковно удружење сектора безбедности (СУСБ): конкурс за стажирање за студенте основних, мастер и докторских студија

Струковно удружење сектора безбедности (СУСБ) позива све заинтересоване студенте основних, мастер и докторских студија који се баве питањима безбедности да се до 5. 11. 2021. године пријаве за стажирање у нашој Организацији (друга генерација стажиста СУСБ).

Стажирање ће трајти месец дана, након чега ће стажисти добити потврду о завршеном стажирању. Програм стажирања укључује реализацију минимум две активности из области рада Удружења у складу са његовим радионицама (организацију састанака, едукација, онлајн семинара, спровођење анкета или неке друге активности), као и израду анализа из области свих сектора и нивоа безбедности, које би биле објављене на сајту Удружења и/или публиковане у штампаној форми. У складу са тада актуелним могућностима стажисти могу бити укључени у израду пројеката Удружења како током трајања стажирања тако и у будуће. Радионице Удружења се могу наћи на сајту Удружења www.sektorbezbednosti.com.

Заинтересовани кандидати се могу пријавити слањем биографије и мотивационог писма у којем би била наведена и специфична област интересовања на мејл адресу: security.sector.ngo.gs@zoho.com или слањем поште на адресу: „16. октобра“ бр. 21/37, 11160 Београд.

Председништво СУСБ ће након завршетка конкурса позвати одабране кандидате на интервју и одлучути о избору стажиста о чему обавештава кандидате телефонским или електронским путем у року од 15 дана од окончања конкурса.
Линк ка нашем сајту за вест је:

Related Posts