Вести

Обавештење – потврде за конкурс за добијање додатна 2 еспб бода у оквиру додатка дипломи

ОСНОВНЕ СТУДИЈЕ СОЦИЈАЛНЕ ПОЛИТИКЕ И СОЦИЈАЛНОГ РАДА

ОБАВЕШТЕЊЕ – ПОТВРДЕ ЗА КОНКУРС ЗА ДОБИЈАЊЕ ДОДАТНА 2 ЕСПБ БОДА У ОКВИРУ ДОДАТКА ДИПЛОМИ

 

Поштоване колеге и колегинице,

Као што вам је већ претходним обавештењима најављено, свим студентима и студенткињама основних студија социјалне политике и социјалног рада, који су током студентске 2020/2021. године у потпуности реализовали потребне сате теренске стручне праксе у установама и организацијама система социјалне заштите или волонтирали током, биће унета додатна 2 ЕСПБ бода у додатак дипломи.

То значи да ћемо на основу достављених потврда, као тим сарадница за стручну праксу, сачинити списак студената и студенткиња и доставити служби факултета Каријерни развој, у оквиру предстојећег конкурса за вредновање ваннаставних активности.

Молимо вас да уколико до сада нисте доставили потврде о реализованој теренској стручној пракси или волонтирању током студентске 2020/2021. године (тј. нисте доставили потврде током јунског и јулског испита за предмет Стручна пракса 1, 2, 3 и 4), потврде доставите  тиму сарадница за стручну праксу у канцеларију бр. 133 у ова два термина:

– петак, 26. новембар 2021., између 11.00 и 15.00 часова

– среда, 01. децембар 2021., у 11.00 часова.

 

Подсећамо да потврде о стручној пракси треба да садрже име и презиме, број индекса, број радних дана/сати, и кратак опис рада на пракси.

 

Тим за вођење стручне праксе:

Гордана Марчетић-Радуновић, gordana.radunovic@fpn.bg.ac.rs

Ивана Сератлић, ivana.seratlic@fpn.bg.ac.rs

Славица Милојевић, slavica.milojevic@fpn.bg.ac.rs

Related Posts