Вести

, ,

Позив за похађање традиционалне Зимске школе међународних односа ,,Међународни односи у доба короне”

ИНСТИТУТ ЗА МЕЂУНАРОДНУ ПОЛИТИКУ И ПРИВРЕДУ БЕОГРАД
у години у којој обележава 75 година свог постојања, упућује

ПОЗИВ

студентима завршне године основних студија, мастер и докторских студија
за похађање традиционалне Зимске школе међународних односа под називом

„МЕЂУНАРОДНИ ОДНОСИ У ДОБА КОРОНЕ“
која ће се одржати у периоду од 1. до 24. марта 2022. године

„Зимска школа“ обухватиће до 10 предавања о најзначајнијим темама међународних односа, а са нагласком на њихов развој у последње две године.

У зависности од епидемиолошке ситуације узроковане вирусом корона, „Зимска школа“ биће одржана „уживо“ или онлајн путем ZOOM апликације.

Програм „Зимске школе“ обухвата и присуство полазника другим групним облицима рада које Институт буде организовао у периоду њеног одржавања.

На крају „Зимске школе“ биће одржана и завршна радионица на којој ће полазници међусобно дискутовати о унапред задатим темама. Полазницима који буду редовно похађали предавања и узели учешће на радионици биће додељени одговарајући сертификати.

Похађање Зимске школе је без новчане накнаде.

Заинтересовани кандидати треба да доставе: CV са најосновнијим личним и академским подацима, кратко мотивационо писмо и доказ о години студија (скенирану страницу индекса) на e-mail адресу координатора Зимске школе: др Владимир Трапара, vtrapara@diplomacy.bg.ac.rs, vtrapara@yahoo.com.

Рок за пријављивање је четвртак, 10. фебруар 2022. године. Максималан број полазника је 25, које ће комисија Института одабрати од пријављених кандидата, а на основу садржаја њихових пријава.

Зимска школа ИМПП

Related Posts