Вести

, ,

ПОЗИВ ЗА ВОЛОНТИРАЊЕ

Независна, волонтерска организација Collective Aid позива студенткиње и студенте да се пријаве на волонтирање у овој организацији.

Collective Aid у свом раду има за циљ да задовољи различите и променљиве потребе особама које се налазе у ситуацији избеглиштва и миграције широм Европе. Пројекти који се спроводе у Београду и Суботици обухватају пружање услуге топлих тушева, услуге прања веша, дистрибуцију хране и дистрибуцију робе која не укључује храну (“Noon-food items”).

Ангажовањем волонтера/ки из Србије желе да унапреде и изграде локалне капацитете у пружању помоћи свим особама које се налазе у ситуацији избеглиштва и миграције.

Ово је позив за све студенте који би желели да волонтирају и да помогну организацији у спровођењу свакодневних активности, али и да помогну и проналаску локалних „добављача“ за различите производе и да имају више волонтера који говоре језик локалне заједнице.

Напомена: волонтери нису плаћени за ангажовање у овој организацији, а време волонтирања може да буде флексибилно и индивидуално договорено.

Такође, организација повремено ангажује координаторе, који добијају малу стипендију да раде за ову организацију. Ове позиције се објављују на веб страници организације.

Више информација о раду организације, програмима помоћи и сл. можете пронаћи на веб страници организације: www.collectiveaidngo.org

Уколико сте заинтересовани да волонтирате у овој организацији, молимо Вас да се пријавите путем мејла: gordana.radunovic@fpn.bg.ac.rs  слањем:

– вашег имена и презимена,

– броја индекса,

– контакт мејла и телефона.

Related Posts