Вести

,

II студентска конференција о међународним односима – позив за достављање радова

Поштоване колегинице и колеге,

Поред тога што је отворен нови конкурс за VII број стручног часописа Политеума, овом приликом, обавештавамо вас да ће се 4. маја 2022. године одржати конференција у Љубљани где ћете, уколико то желите, имати прилику да представите своје сажетке.

Наиме, конкурс је отворен до 30. марта, до тада је потребно да напишете сажетак рада. Концепт конференције састоји се у томе да направите презентацију од 10-15 минута у којој бисте представили ваш сажетак стручној комисији уживо у Љубљани. Топ три најбоља сажетка ће имати прилику да прерасту у радове, односно моћи ћете заједно са ментором да напишете рад на тему коју сте презентовали и рад ће бити регистрован у кобис систем. Сажетке је потребно послати на мејл konferenca@globallis.org (више информација налази се на дну објаве у документу Call for papers)

Уколико желите да се пријавите молим вас да се јавите посебним мејлом са насловом Конференција у Љубљани, на мејл redakcija.spf@gmail.com, како бисмо вас ближе упутили или повезали са неким од организатора догађаја. Сама конференција се одржава 4. маја, а превоз би организовао Српски политички форум у договору са организацијом Глобалис, која то организује. У Љубљану бисмо дошли дан раније (3. маја), јер би било превише напорно да исти дан дођемо, будемо на конференцији и вратимо се назад. Такође, ускоро ћемо добити информације и понуду за смештај и превоз, па би било добро да нам се заинтересовани учесници јаве како бисмо имали у виду кога треба да обавестимо о превозу, смештају итд.

За све додатне информације пишите нам на мејл redakcija.spf@gmail.com.

Линк ка фејсбук догађају: https://fb.me/e/18Q6NlCL8

Линк ка организатору: https://www.facebook.com/globallisIR

Call for Papers

Related Posts