Вести

Настава на предмету Студије рода

У летњем семестру академске 2021/2022. године, настава на предмету Студије рода ће се одвијати преко онлајн платформе MS TEAMS. Предавања и вежбе ће се одржавати према предвиђеном распореду истакнутом на сајту Факултета. За приступ платформи MS TEAMS, студенти и студенткиње морају да користе званичне (факултетске) e-mail адресе и лозинке које су добили када им је адреса додељена. Студенти и студенткиње који имају потешкоће са приступом својој адреси или не могу да се сете лозинке, треба да контактирају Рачунски центар Факултета политичких наука (racunski.centar@fpn.bg.ac.rs).

За потребе наставе, оформљена је MS Teams група „Студије рода“ за предавања (заједничка за Н, П и С) и посебне MS Teams групе за вежбе („Студије рода – вежбе – Н3“, „Студије рода – вежбе – Н4, „Студије рода – вежбе – Н5“, „Студије рода – вежбе – П“ и „Студије рода – вежбе – С“).

Студенти и студенткиње са Политикологије и Социјалне политике и социјалног рада, који/е желе да слушају предмет као изборни, а још увек предмет нису уписали/е, треба да се јаве предметном наставнику или сарадници у настави да би могли да присуствују уводном предавању на којем ће бити објашњен начин рада и обавезе студенткиња и студената на предмету.

Прво предавање на предмету Студије рода (за Н, П и С смер) биће одржано према распореду, у четвртак 24. фебруара у 10 часова преко MS Teams платформе.

Више информација о предмету налазе се у MS Teams групи „Студије рода“ као и на блогу предмета: https://studijerodaoas.blogspot.com

Related Posts