Вести

ОСНОВНЕ СТУДИЈЕ СОЦИЈАЛНЕ ПОЛИТИКЕ И СОЦИЈАЛНОГ РАДА ОБАВЕШТЕЊЕ – КОНСУЛТАТИВНИ ОНЛАЈН САСТАНАК

ТЕМА: МОГУЋНОСТИ И ПРИЈАВЕ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈУ СТРУЧНЕ ПРАКСЕ 3 И СТРУЧНЕ ПРАКСЕ 4

Поштоване колегинице и колеге,

Радује нас вест да су се установе и организације нарочито за реализацију Стручне праксе 3 почеле отварати након две године.

Из тога разлога, током наредне онлајн консултације, 7. марта од 14 часова представићемо организације и установе од којих смо до сада добили информацију о слободним местима за стручну праксу 3 и 4. Током онлајн консултације студенти и студенткиње ће имати прилику да се пријаве за реализацију стручне праксе 3 и 4 у Београду у неким од расположивих организација.

Молимо вас да се прикључите онлајн консултацијама у понедељак, 7. марта од 14часова, када ћете имати и прилику путем онлајн линка да се пријавите за стручну праксу у Београду, уколико до сада нисте пронашли установу/организацију за предмете Стручна пракса 3 и Стручна пракса 4.

Молимо све студенте који желе да реализују стручну праксу 3 и 4 у Београду да присуствују овим консултацијама, јер посредне пријаве (преко колеге и колегинице) неће бити могуће.

Линк за Zoom: https://zoom.us/meeting/94640420446

ID: 946 4042 0446

Напомена: консултације су доступне сваког понедељка, почев од 28. фебруара 2022., од 14часова, до краја семестра, преко Zoom платформе и линка горе.

Позивамо и студенте_киње других година да се придруже консултацијама, уколико имате питања и дилеме. Хвала!

Срдачан поздрав,

Славица Милојевић, slavica.milojevic@fpn.bg.ac.rs

Гордана Марчетић-Радуновић, gordana.radunovic@fpn.bg.ac.rs

 

 

Related Posts