Вести

Свечано затворен XIV Регионални семинар студената политичких наука

XIV Регионални семинар студената политичких наука свечано је затворен на Златибору.

На свечаном затварању присутнима су се орбатили министар просвете, науке и технолошког развоја г. Бранко Ружић, председник Студентског парламента Факултета политичких наука Универзитета у Београду Мирослав Дешић, студенткиња продеканка Факултета политичких нука Универитета Београда Бојана Нешковић и студент Милош Преочанин у име организационог тима Регионалног семинара.

Министар просвете, науке и технолошког развоја поздравио је студенте и са њима поделио своја искуства као некадашњи студент Факултета политичких наука Универзитета у београду.

Координатор пројекта Мирослав Дешић још једном је ,нагласио да је веома поносан на цео Семинар који је у сваком смислу надмашио све претходне.

У име Организационог тима Регионалног семинара студентима се обратио и Милош Преочанин који је истакао да његов тим највише мотивише да наставе са реализацијом оваквих пројеката, управо то што је Семинар из године у годину све успешнији.

Студенткиња продеканка ФПН-а Бојана Нешковић изразила је задовољство што је овогодишњи семинар прошао успешно и поручила да се радује будућим заједничким сусретима.

На свечаној церемонији затварања свим учесницима додељени су сертификати за учешће на Регионалном семинару. Учесници овогодишњег Регионалног семинара били су студенти политичких наука из Београда, Бања Луке и Љубљане.

Related Posts