Вести

, ,

Истраживање STUDENT-WELL: упитник

Позивамо студенте основних и мастер студија на Факултету политичких наука да попуњавањем кратког упитника учествују у истраживању за потребе пројекта STUDENT-WELL који је финансиран преко Еразмус+ програма.

Овим истраживањем испитаће се како је потпуни прелазак на онлајн наставу, изазван вирусом Covid-19, утицао на ментално здравље студената и њихову мотивацију за учење и праћење наставе. Такође, упитником ће се испитати и да ли су студенти имали услове да наставу прате од куће.

Ваши одговори треба да нам помогну у припреми за практичан део пројекта који за циљ има креирање алата и инструмената који би помогли студентима да ове проблеме превазиђу.

Упитник је на српском језику и састоји се од 28 питања, а за његово попуњавање ће вам бити потребно 10-15 минута. Можете му приступити преко следећег линка: https://blss.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_2oe5REgP1X5cDWu

Учешће је у потпуности анонимно и у сваком тренутку можете одустати од попуњавања упитника. Такође, моћи ћете из било ког разлога да повучете одговоре које сте дали, следећи инструкције које ће бити дате пре него што приступите попуњавању упитника. Биће потребно да прочитате и дате сагласност за учешће у истраживању.

Овај пројекат заједно спроводе Западнобалкански институт из Србије, Универзитет у Бирмингему (УК), Универзитет на Криту (Грчка), Универзитет у Јужној Бохемији (Чешка) и Универзитет у Напуљу Федерико II (Италија). У овим земљама ће се такође спроводити истраживање међу студентима.

Хвала на учешћу у овом истраживању.

Related Posts