Вести

,

Отворен конкурс за праксу у оквиру пројекта ,,Здраво двадесете”

Прилика за младе да креирају садржај који и сами желе да читају

Платформа „Здраво двадесете“ расписала је конкурс за шестомесечну, стручну, плаћену праксу за четири позиције креатора садржаја сајта dvadesete.rs. Другу годину заредом друштвено – одговорна платформа компаније Галеника, пружа прилику студентима да усавршавају своје комуникационе и дигиталне способности и испоље своју креативну страну приликом уређивања портала dvadesete.rs.

У периоду од шест месеци, четири изабрана кандидата биће ангажована на осмишљавању, планирању и уређивању садржаја сајта, али и вођењу друштвених мрежа „Здраво двадесете“. Тимским радом доприносиће развоју иновативног и корисног садржаја за младе, а поред могућности да покажу стечена знања и истраживачке способности, добиће и шансу да њихов глас чује заједница која окупља 12.000 младих из Србије и региона.

За време трајања праксе кандидати ће имати и прилику да похађају едукације из области комуникацијских и дигиталних вештина, које је компанија Галеника, као носилац пројекта „Здраво двадесете” у сарадњи са својим партнерима обезбедила одабраним кандидатима. Цео процес праксе биће пропраћен менторском подршком, као и месечном, новчаном накнадом за обављену праксу. Расписивањем конкурса платформа „Здраво двадесете“ настоји да укључи креативне, талентоване и амбициозне двадесетогодишњаке у креирање садржаја намењеног управо њима и њиховим вршњацима.

„Након великог интересовања на прошлогодишњем конкурсу, друга сезона праксе на пројекту „Здраво двадесете“ била је неминовна. Изузетно нам је драго што и ове године пружамо шансу младима да уз менторску подршку учествују у креирању креативног садржаја који за циљ има промену животног стила и усвајања здравих навика међу двадесетогодишњацима. Кроз платформу „Здраво двадесете“ компанија Галеника за циљ има да младим људима пружи кредибилне и проверене информације, а да истовремено кроз праксу да шансу младима да развијају своје креативне вештине и усвајају нова знања“, изјавила је Јелена Паројчић, извршни директор за људске ресурсе у компанији Галеника.

Конкурс за четири практикантаcontent креатора сајта и друштвених мрежа отворен је до 8. маја у поноћ, а селекција и разговори са кандидатима који уђу у ужи круг биће реализовани у периоду од 16. до 27. маја. Одабрани кандидати биће обавештени 30. маја, док је почетак стручне шестомесечне праксе планиран за 4. јул.

Све информације о начину пријаве, условима и детаљима ангажовања за програм стручне праксе можете пронаћи на ЛИНКУ. Искуства са прошлогодишње праксе, такође можете погледати овде.

***

Од октобра 2020. године пројекат „Здраво двадесете“, који се реализује под покровитељством компаније Галеника, подржава младе у Србији пружајући им проверене и кредибилне информације у виду препорука и савета, а све у циљу превенције и очувања њиховог здравља, као и успостављању здравих животних навика. За више информација о пројекту „Здраво двадесете“, али и саветима и препорукама како успоставити здраве животне навике посетите dvadesete.rs, као и Инстаграм и Фејсбук страницу.

Related Posts