Вести

Позив на представљање базе World Politics Review и бесплатан пробни приступ

Поштоване колегинице и колеге,

Позивамо вас на онлајн представљање базе World Politics Review које ће се одржати у уторак, 31. маја 2022. године са почетком у 12 часова.

World Politics Review база представља онлајн колекцију текстова, анализа, колумни и осталих радова познатих поитичких аналитичара који обрађују теме из читавог света.

Овај сервис може се користити на платформи EBSCO, као и Political Science Complete на коју је Факултет политичких наука претплаћен, али ће у исто време бити доступна и на самом порталу World Politics Review. Током представљања биће одржан и тренинг са техникама претраживања на обе платформе.

Информације за приступ представљању

Click here to join the meeting

За приступ представљању довољно је да се кликне на линк, а након тога најједноставнији начин је да се изабере опција ,,Наставите у овом прегледачу”.

Пробни период траје месец дана, а приступ је омогућен преко портала за запослене и студентског сервиса ,,е-студент”. За додатне информације о начину приступа или помоћ у раду са електронским изворима, као и у вези са организовањем краће обуке у коришћењу напредних претрага база података, обратите се библиотекарима Факултета политичких наука путем мејл адресе: biblioteka@fpn.bg.ac.rs.

Related Posts