Вести

Сусрет прве генерације дипломираних студената Факултета политичких наука Универзитета у Београда

Сусрет прве генерације дипломираних студената, који су дипломирали на Факултету политичких наука пре 50 година, одржан је на Факултету политичких наука Универзитета у Београду. На свечаном пријему говорили су продекан за научноистраживачку делатност проф. др Немања Џуверовић и професор у пензији др Иво Висковић.

Проф. др Немања Џуверовић упознао је дипломиране студенте са садашњим системом и начином рада Факултета политичких наука, истакавши како се број дипломираних студената на основним и мастер студијама драстично повећао од оснивања установе до данас. Продекан је говорио о раду телевизијског и радио студија на Факултету, као и о издањима званичног часописа студената Факултета политиучких наука „Политиколог“, који излази у штампаном формату.

Проф. др Иво Висковић изјавио је како има велико задовољство да окупи прву генерацију дипломираних студената који су дипломирали пре 50 година. Он је објаснио како су се за период од оснивања Факултета политичких наука до данас догодиле велике промене у наставном кадру и на наставном плану.


Related Posts