Вести

, ,

Обавештење о стручној пракси на мастер академским студијама (осим програма социјалне политике и социјалног рада)

У складу са наставним планом и програмом на мастер академским студијама као једна од обавеза предвиђена је стручна пракса. Ову обавезу студенти могу испунити на два начина: 

  1. Кандидати који су већ запослени могу да приложе потврду о запослењу (уз потписану Сагласност руководиоца мастер студија да је сагласан да се наведено радно искуство призна), како би им стручна пракса била уписана као положена. 
  1. Кандидати који нису у радном односу праксу могу пронаћи индивидуално или уз праћење огласа који су актуелни на сајту Факултета или се могу пријавити на мејлинг листу слањем мејла на praksamasterfpn@gmail.com, како би им били достављани актуелни конкурси за праксу. И за обављање ове праксе неопходна је Сагласност руководиоца мастер студија. 

У наставку се налазе Упутство за реализацију стручне праксе на мастер академским студијама, као и обрасци – Потврда 1 која се односи на кандидате који су већ запослени и желе да им се запослење призна као стручна пракса (Сагласност) и Потврда 2 која се односи на кандидате који су пронашли праксу и којима је неопходна Сагласност руководиоца мастера за обављање исте. 

Уписивање стручне праксе у индексе обављаће се у испитним роковима (сваки рок 2 термина, укупно 12 термина током 6 рокова за упис праксе), а од документације биће неохподна: 

  1. Сагласност (Потврда 1 или 2 у зависности о чему је реч) 
  1. Потврда о запослењу/ Потврда о обављеној стручној пракси 

За све додатне информације и појашњења можете се обратити путем мејл адресе: praksamasterfpn@gmail.com 

Related Posts