Вести

Нови двоброј часописа ,,Политеума”

Поштоване колегинице и колеге,

Српски политички форум вас са радошћу обавештава да је двоброј (седми и осми број) стручног часописа студената друштвено-хуманистичких наука и уметности Политеума изашао из штампе.

Свој бесплатни примерак часописа можете добити на један од следећих начина:

  • слањем мејла на електронску адресу Редакције: redakcija.spf@gmail.com;
  • слањем поруке на Фејсбук (@spffpn) или Инстаграм страници (@spf_fpn) Српског политичког форума.
  • јављањем неком од чланова Српског политичког форума приватним путем.

Постоји могућност слања бесплатног примерка Политеуме на кућну адресу поштом уз лично плаћање услуге поштарине, уколико не станујете у Београду. У том случају треба да нам пошаљете адресу на коју да пошаљемо часопис, место и поштански број, име и презиме и број телефона.

Такође вас молимо да имате разумевања уколико пошиљка касни, или нисмо у могућности одмах да пошаљемо или вам одмах не одговоримо, због активности организације или обавеза око факултета.

Заинтересовани из Београда часопис могу да преузму на портирници Факултета политичких наука.Позивамо Вас да приликом преузимања свог примерка часописа оставите добровољни новчани прилог за најугроженије српске породице на Косову и Метохији, сходно својим могућностима, чиме доприносите хуманитарној акцији Осмех за Космет. Новац можете оставити на портирници Факултета политичких наука у коверти (назначити СПФ или ОЗК).

За додатне информације о промоцији пратите нас на Инстаграму, Фејсбуку и путем сајта издавача www.spffpn.wordpress.com и часописа www.politeuma.wordpress.com.

Најсрдачније,

Вук Поштић
Главни и одговорни уредник

Related Posts