Вести

,

Упознај ФПН: Политикологија

Шта се учи на Факултету политичких наука?
Какве ваннаставне активности могу да очекујем?
Где све могу да радим након студирања?

Придружи нам се и УПОЗНАЈ ФПН на онлајн представљању смерова које ће се одржати током марта 2023. године. Наши наставници, сарадници и студенти ће те на занимљив и интерактиван начин водити кроз студије на Факултету политичких наука!

Основне академске студије политикологије, субота, 25. 3. 2023. у 14 часова, платформа Zoom 

Звучи ли ти логично да се одлуке о будућности младих у Србији доносе без младих? Како је могуће да једно друштво напредује уколико млади не учествују у одлучивању? Да ли и они који не изађу на гласање заправо утичу на резултате избора? Да ли је искључиво гласање на изборима важно или се може бити друштвено и политички активан и на друге начине? Да ли је чланство у политичким партијама једини начин бављења политиком? 

Студенти-чланови Дебатног клуба ФПН-а ће из позиција тимова ЗА и ПРОТИВ дебатовати на тему „Треба ли младима дати два гласа на изборима?“. Након дебате, наставници Факултета политичких наука ће заједно са пријављеним средњошколцима коментарисати изнете аргументе, а потом и представити могућности студирања на Студијама политикологије. Разговор ће водити доценти др Никола Бељинац и др Никола Јовић. 

Линк ка Zoom приступу:

FPN is inviting you to a scheduled Zoom meeting.
Topic: Politikoloske studije – Upoznaj FPN!
Time: Mar 25, 2023 02:00 PM Belgrade, Bratislava, Ljubljana
Meeting ID: 932 2729 4084
Passcode: 671032

Related Posts