Вести

,

Тренинг и надметање студената у креирању најбоље кампање јавног заговарања

Уколико си студент/киња друштвено-хуманистичких наука и имаш идеју за решење проблема у твојој заједници и спреман/а си да га јавно заступаш, онда си ти идеалан/а кандидат/киња зa учешће у едукативном тренингу за кампање јавног заговарања у оквиру пројекта „Млади за инклузију, једнакост и поверење“, који реализује Факултет политичких наука Универзитета у Београду, у сарадњи са Факултетом политичких наука Универзитета у Сарајеву и Филозофским факултетом, Универзитета у Бањој Луци.

Позивамо студенте/киње на дводневни едукативни тренинг на коме ће имати прилику да се упознају са стратегијом јавног заговарања и проценом потреба заједнице у свом окружењу. Уз регионалну менторску подршку, студенти ће у тимовима бити покретачи иницијативе, коју ће промовисати на друштвеним мрежама.

Изабраћемо најбољих 20 студената/киња Универзитета у Београду, који ће бити покретачи

промена у својој околини.

МОЖДА ЈЕ БАШ ТВОЈА ИДЕЈА ПОБЕДНИЧКА!

Целодневни едукативни тренинзи – уживо на ФПН у Београду, 7. и 8. април 2023.

Два двосатна online предавања – 5. и 12. априла 2023. (умрежавање са младима из БиХ)

Регионални online менторски рад у трајању од 15 дана за писање пројекта.

Најбоља кампања по одлуци регионалног жирија добиће новчану награду у износу од

500 евра, а победнички тим могућност учешћа на летњим регионалним сусретима

младих.

ПРИЈАВЕ СУ ОТВОРЕНЕ ДО 3. АПРИЛА 2023. ГОДИНЕ

Пошаљи CV na: pozitivneprice.fpn@gmail.com

Позив_Јавно заговарање

Регионална иницијатива Уједињених нација „Млади за инклузију, једнакост и поверење“ оснажује младе људе да се укључе у конструктивне наративе, ојачају интеркултурални дијалог, инклузију, родну равноправност и створе међусобно разумевање и поверење на Западном Балкану. Двогодишња иницијатива има за циљ јачање улоге младих у промовисању већег разумевања и поштовања различитости у региону. Имплементацију „Млади за инклузију, једнакост и поверење“ води UNDP Србија у сарадњи са UNESCO и Факултетом политичких наука Универзитета у Београду, уз финансијску подршку Фонда за изградњу мира UN.

Related Posts