Вести

Факултет политичких наука потписао четири споразума о сарадњи за обављање стручне праксе

Факултет политичких наука Универзитета у Београду и Центар за развој каријере ФПН потписали су споразуме о сарадњи за обављање стручне праксе са недељником „Нова економија“, невладиним удружењем „Викимедија“, медијском кућом “UNA TV“ и дигиталном компанијом “Wireless Media“.

У име Факултета политичких наука, продекан за студије другог и трећег степена проф. др Дарко Надић изразио је захвалност представницима пословног сектора и истакао важност повезивања академске заједнице и пословног света. „Захвалан сам што студентима Факултета политичких наука пружате прилику да стекну драгоцено практично искуство и вештине које су неопходне за успешну каријеру“, рекао је продекан Надић.

Факултет до сада има преко 50 потписаних споразума са различитим институцијама. Суштина споразума који се потписују јесте да студентима обезбеде могућност да обаве стручну праксу у овим компанијама, али и да компаније добију квалитетне, младе, мотивисане и образоване практиканте, који ће касније имати могућност запослења. Споразум предвиђа и друге облике сарадње.

Related Posts