Вести

Разговор о телу и трауми: разумевање и интеграција

Датум: 17.11.2023.

Време: 17-19 часова

Место: Факултет политичких наука, слушаоница 1

Придружите нам се на овој трибини како бисмо заједно истражили важну тему тела и трауме. Дискутоваћемо о различитим аспектима трауме и како она утиче на наше физичко и емоционално здравље. Концеп тела и трауме истражује дубоку и комплексну интеракцију између физичког тела и емоционалних траума бавећи се питањима како траума може утицати на тело и како тело може одражавати и чувати трауматичне искуства. Траума може бити резултат различитих стресних искустава, укључујући физичке повреде, емоционалну злостављаност, губитке и друге тешке ситуације. Она може оставити дубок емоционални и физички траг на особу. Тело и ум су дубоко повезани. Емоционална траума може манифестовати физичке симптоме попут хроничног бола, гастроинтестиналних проблема и других здравствених изазова.

На трибини ће говорити Чеда Микић.  Он је Краиносакрални Терапеут, Неуропат и TRE® Сениор Тренер. Чеда води и школу Методо TRE® у Италији.

Већ скоро 30 година ради и држи обуке из области комплементарне терапије у Великој Британији, Сједињеним Америчким Државама и широм Европе.

Ова трибина представља прилику да дубље разумемо везу између тела и трауме и како се носити с њом. Позивамо вас да се придружите и заједно истражимо ове важне теме

Срдачно,

Проф .др Анита Бургунд Исаков

Related Posts