Вести

,

Позив на Виртуелни сајам образовања Универзитета у Београду

Универзитет у Београду организује дводневни онлајн сајам образовања током ког ће се представити сви факултети и студијски програми на основним академским студијама.

Заинтересованим ученицима и ученицама средњих школа биће омогућено да се упознају са представницима факултета, да се посаветују и да на основу темељних ажурираних информација донесу одлуку о избору факултета.

Сајам ће отворити проф. др Дејан Филиповић, проректор за наставу Универзитета у Београду, у среду, 22. новембра 2023. године у 10 часова.

Факултет политичких наука Универзитета у Београду представиће се у четвртак, 23. новембра 2023. године од 13.25 до 13.45 часова.

Сваки факултет представиће своје студијске програме у презентацији до 20 минута, а након тога представници факултета биће на располагању ученицима и ученицама у одвојеној ,,соби” за додатна питања и консултације.

Универзитет у Београду позива све кандидате да погледају агенду, посете сајам у терминима презентација факултета за које су заинтересовани и директно сазнају све у вези са уписом на жељене студије.

Линк за праћење сајма: https://zoom.us/j/95792144785

Програм

Related Posts