Вести

Зум кафица – 45 минута о изазовима јавног наступа на енглеском језику

Један од предуслова за успешну каријеру данас јесте добро познавање језика, али пре свега способност да га користимо у ситуацијама које су саме по себи стресне – разговор за посао, презентација пред тимом и надређенима.

Током сусрета адресираћемо психолошке блокаде и све оне унутрашње факторе које утичу на то са колико самопоуздања ћемо заправо јавно излагати на енглеском. Осим тога, осврнућемо се и на сам језик, како је најбоље усавршавати га у данашње време, како остати мотивисан и дисциплинован и онда када имамо пуно обавеза.

Придружите нам се у уторак, 23. јануара 2024. у 12 часова на новој Зум кафици, када ћемо разговарати са професорком енглеског језика и књижевности, сертификованим коучем за енглески језик Наташом Мићовић о следећим темама:

– како се најбоље припремити за било који вид јавног наступа (разговор за посао, састанци, презензације итд.) на страном језику,
– како се решити треме,
– како се изборити са унутрашњим гласом који нас саботира када хоћемо да искажемо своје мишљење на енглеском језику.

Пријавите се и поставите питање у ПРИЈАВНОМ ФОРМУЛАРУ.

Невена Мићовић је оснивач језичког коучинг центра за енглески језик, My Language Avenue. Након студија и пројеката у иностранству пожелела је да другачији приступ усавршавању енглеског језика донесе и на наше тржиште. Невена се у свом раду са корпоративним тимовима и лидерима, поред рада на језику, фокусира на психолошке блокаде које спутавају одрасле полазнике приликом јавног наступа и презентовања на енглеском језику.

„Зум кафица – 45 минута са … “ представља онлајн формат програма каријерног вођења и саветовања студената, који је развио Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду, у жељи да побољша приступачност својим услугама.

Related Posts