Вести

Да ли желиш да волонтираш на Београдском ирском фестивалу? Пријави се до 20. фебруара!

Београдски ирски фестивал (БИФ), традиционална манифестација која у Србији дуже од једне деценије представља ирску културу, позива све заинтересоване за волонтирање на овогодишњем фестивалу да нам се јаве!

Сваке године десетине младих људи волонтира и помаже организаторима фестивала у продукцији, организацији и промоцији догађаја, али и ужива у одличним журкама.

И ове године желимо да свом тиму прикључимо и младе људе заинтересоване за овакво искуство.

Ако вас занимају овакви догађаји, ако желите да стекнете искуство у организацији културних дешавања, да упознате нове људе и дружите се на добим забавама – јавите нам се!

Молимо све заинтересоване да на е-маил адресу info@belgradeirishfestival.rs пошаљу своју кратку биографију (једна страна А4) као и кратко мотивационо писмо (до 150 речи). Пријаве примамо до 20. фебруара 2024. године а онда – одабрани тим креће у акцију.

Сви волонтери ће добити сертификат о волонтирању и, наравно, бесплатан приступ свим фестивалским догађајима. Фестивал се ове године одржава од 8. до 18. марта и представља прославу Недеље Светог Патрика у Београду!

Related Posts