Вести

,

Упутство за потребну документацију и термини за упис стручне праксе на мастер студијама у јунском испитном року

Поштоване колегинице и колеге,

Термини у ЈУНСКОМ испитном року за уписивање положене стручне праксе су:

• 11. јун (уторак) у 15 часова
• 13. јун (четвртак) у 15 часова

Студенткиње и студенти мастер студија који желе да им стручна пракса буде уписана као положена у јунском испитном року треба да ураде следеће:

1. Пријаве путем Е-студента „Стручну праксу“ за полагање
2. Обезбеде потписану Сагласност руководиоца мастер програма да им се запослење призна као одрађена стручна пракса у случају да су кандидати већ запослени или у случају да су самостално пронашли стручну праксу требају да обезбеде Сагласност руководиоца мастер програма да у наведеној институцији обаве Стручну праксу
3. Обезбеде Потврду о запослењу/Потврду о обављеној стручној пракси

На уписивање стручне праксе у индекс која је у јунском року заказана за 11. и 13. јун у 15 часова, студенткиње и студенти мастер студија који су прибавили наведене Сагласности и Потврде доносе:

1. Сагласност руководиоца мастера да им се запослење призна као одрађена стручна пракса, Потврду о запослењу и Индекс на увид (за кандидате који су запослени) или
2. Сагласност руководиоца мастера да се стручна пракса одради у наведеној институцији и уколико је стручна пракса већ завршена Потврду о завршеној стручној пракси (за кандидате који нису запослени)

Напомена:

Поступак уписивања положене стручне праксе у индекс вршиће се у сваком испитном року у 2 термина. Напомињемо да пријаву Стручне праксе преко Е-студента вршите у оном испитном року у коме сте комплетирали или ће до наведених термина комплетирати документацију која вам је потребна.

За све додатне информације можете се обратити на мејл praksamasterfpn@gmail.com.

Potvrda-1

Potvrda-2

Uputstvo-strucna-praksa JUN

Related Posts