Вести

,

Позив за волонтере на фестивалу Визуализатор

Желиш да будеш део креативног организационог тима Фестивала фотографије ВИЗУАЛИЗАТОР, да се забавиш, научиш и развијаш своје професионалне способности кроз рад у секторима: односи са јавношћу, маркетинг, новинарство, дизајн, кустоска пракса, продукција, организација, монтажа, анимација, ИТ, као и у многим другим хуманистичким делатностима? Уколико је твој одговор потврдан, Визуализатор је право место за тебе да искажеш своје таленте и организационе способности.

Центар за развој фотографије организује седми Фестивал фотографије Визуализатор, од 21. новембра до 21.децембра 2019. у Београду.

Визуализатор је динамичан културни догађај који приказује улогу и значај фотографије у друштву и уметности кроз изложбе признатих фотографа, занимљиве и едукативне трибине и радионице.

Теме су актуелне: од дагеротипија до селфија, кустоске праксе и фото-новинарста, Визуализатор подстиче ваш креативни рад кроз јединствене примере фотографске уметности, актуелна друштвена питања, радом у ентузијастичном окружењу. Упознај неке од најзначајнијих личности из света културе, уметности, маркетинга… Усуди се да питаш, сазнаш, научиш и искажеш нове идеје.Усаврши своје организационе способности и обезбеди себи добру препоруку за посао.

Учешће у овом пројекту помоћи ће ти да стекнеш нова знања и искуства, унапредиш своје вештине и успоставиш контакте са бројним учесницима и стручњацима из области фотографије, дизајна и медија ! Уколико си студент, имаћеш могућност да реализујеш стручну праксу. Након завршетка фестивала, сваки волонтер добија препоруку и сертификат ! Добићеш могућност и да се укључиш у међународне културне пројекте, и оствариш посебне бенефиције.

Ако поред свог знања сматраш да си озбиљна и амбициозна особа – ово је идеална одскочна даска за развој твоје будуће каријере, кроз контаке и сарадњу са најважнијим институцијама у земљи (универзитети, културни центри, галерије, музеји, министарства, амбасаде и др.).

Пошаљи пријаву са ЦВ и мотивационим писмом на мејл адресу budicrfvolonter@gmail.com

Рок за пријаву је 15. октобар у поноћ ! Очекујемо те !

Related Posts