Вести

,

Конкурс за пријем нових волонтера – Центар за едукацију и друштвену еманципацију младих (ЦЕДЕМ)

Центар за едукацију и друштвену еманципацију младих (ЦЕДЕМ) креће у потрагу за новим волонтерима! Уколико желиш да волонтираш на омладинским пројектима, радиш са младима, упознајеш нове људе и шириш мрежу својих контаката, онда је ЦЕДЕМ право место за тебе!

Шта је ЦЕДЕМ и чиме се бави?

ЦЕДЕМ је омладинска организација која постоји од 2014. године и до сада је са великим успехом реализовала преко 20 различитих пројеката на различите теме. Неки од наших пројеката су „Студентски привредни форум“ и „Формирај предузетника у себи“, затим „Вози безбедно“, „Упознајмо се“, пројекти „Жене у политици – родно равноправне или не?“ као и „Безбедни на нету – сигурни у свету“.

Kако да постанеш део ЦЕДЕМ-а?

ЦЕДЕМ периодично објављује конкурс за чланове организационог тима. Ове године могућност за то отворена је од 28. октобра до 8.новембра. Очекуј да ћеш се у ЦЕДЕМ-у бавити неком од ових области:

1) Вођење друштвених мрежа
2) Маркетинг и односи са јавношћу
3) Логистичке актвиности на пројектима
4) Сарадња са институцијама и организацијама

Поред ових активности можеш да очекујеш и много дружења, различитих тимбилдинга које организујемо за своје волонтере, као и пријатну и друштвену атмосферу на састанцима које организујемо и на којима договарамо наше конкретне активности!

Kако да се пријавиш ?

Довољно је да до 8.новембра пошаљеш свој ЦВ на мејл : office@ngocedem.com

Посебно охрабрујемо студенте 1 и 2.године основних студија да се пријаве на овај конкурс ! Kандидати који уђу у ужи избор биће позивани на интервју

ПРИЈАВИ СЕ! РОK ЈЕ ДО 8.НОВЕМБРА ДО 23:59 часова