Вести

, ,

Стипендије за Ајн Ренд конференцију у Варшави

Обавештавамо вас овом приликом да се у Варшави, Пољска од 14. до 16. фебруара 2020. године, по други пут у Европи организује Ајн Ренд конференција за студенте која носи назив „Разум, сврха и самопоштовање: Кључеви ка бољем друштву и животу”.

Ајн Ренд Институт из Калифорније (САД) финансира стипендије студентима основних и мастер студија који желе да присуствују конференцији у Варшави. Стипендије покривају трошкове регистрације, смештаја и пута на студентску конференцију. Путовање ће трајати од 13. до 17. фебруара 2020. године.

Пријаве су отворене док има расположивих стипендија па препоручујемо да што пре аплицирате, јер ће пријаве бити обрађиване по доспећу. За додатна питања у вези конференције можете писати на е-маил: mpesovic@studentsforliberty.org

Шта све стипендија обухвата?

  • Путовање аутобусом од Београда до Варшаве (Полазак 13. фебруара; Повратак 17. фебруара);
  • Смештај у Варшави;
  • Улазницу за конференцију (и пропратне бенефите);
  • Посету Аушвицу;

Пријаве за конференцију и стипендију се врше искључиво попуњавањем упитника преко овог линка: https://docs.google.com/forms/d/1BSkyx81c-2ghy9dtjkqDNKaE56jH9LSmEa7ruySkhO4/edit

А више о програму конференције можете сазнати путем званичног линка.

Напомена: не користити званичну страницу за регистрацију на конференцију или за аплицирање за стипендију. Цео процес регистрације и апликације се за студенте из Србије и региона врши преко горе наведене google форме.

Срећно!

Related Posts