Вести

,

Конкурс за стипендију ,,Борис Триван”

Поштоване колегинице и колеге,

Преносимо вам конкурс за стипендију ,,Борис Триван”.

Борис је отишао на звездицу пре пет година, а нама оставио у наслеђе хумор и неизмерно добро. Био је су-оснивач Института за дигиталне комуникације, виртуоз дигиталног маркетинга, археолог у Египту, Покојна Милева и душа друштвених мрежа у Србији.

У сећање на њега, од 2019. године Институт за дигиталне комуникације додељује стипендију ,,Борис Триван”. Стипендија није само финансијска подршка, већ и прилика да следите његов концепт целоживотног учења. Борис је веровао да учење траје целог живота, а ми, инспирисани том идејом, желимо да младима пружимо прилику да закораче у свет дигиталног маркетинга којим је Борис неприкосновено владао.

Аплицирањем за стипендију, добијате могућност да слушате програме врхунских стручњака и да добијете међународно признат сертификат:

CDMP – интернационално признат програм за ефикасно управљање информацијама и подацима.

DMI Tracks – персонализовани програми: пружају дубинско разумевање кључних дисциплина према интересовањима полазника.

Вештине новог доба – сет кључних вештина за успех у савременом пословном окружењу, укључујући агилност, решавање проблема, критичко размишљање и комуникацију.

GDPR и заштита података о личности – фокус је на актуелним регулативама и стандардима заштите података, пружа неопходно разумевање законских аспеката и пракси.

Ваша пријава треба да буде одраз не само вашег тренутног знања, већ и инспирације.

Све детаље и објашњења ставили смо на страницу Како да се пријавим за стипендију ,,Борис Триван”.

Борисов рођендан за нас је празник љубави и због тога, стипендију за 2024. годину додељујемо као и сваке године – 16. јануара.

,,Љубави дођу и прођу, ја сам заувек…”

Борис А. Триван

Related Posts