Вести

ОБАВЕШТЕЊЕ О ПОЛАГАЊУ ИСПИТА  ЗА СТУДЕНТЕ СТАРИЈИХ ГЕНЕРАЦИЈА КОЈИ СУ ПРЕТХОДНИХ ГОДИНА УСПЕШНО САВЛАДАЛИ ПРЕДИСПИТНЕ ОБАВЕЗЕ НА ПРЕДМЕТУ ЈАВНА УПРАВА У НАКНАДНОМ МАРТОВСКОМ И НАРЕДНИМ ИСПИТНИМ РОКОВИМА

Студенти претходних генерација, који су успешно савладали предипситне обавезе, у накнадном мартовском (мајском) испитном року, испит ће полагати усмено, уз употребу заштитне опреме.

Студенти ранијих генерација САМО у накнадном мартовском (мајском) испитном року 2020. године, полажу испит према питањима која су добили у моменту када су успешно регулисали обавезе, и искључиво ако су обавезе регулисали уз пријаву предмета Јавна управа.

Студенти старијих генерација, који пријаве испит за одложени мартовски (мајски) испитни року, дужни су, да уколико одустану од полагања испита, о свом одустанку обавесте професора Миленковића, најмање 24 часа пре заказаног термина испита на е-маил адресу: dejan.milenkovic@fpn.bg.ac.rs  ради благовременог планирања слушаонице у којој ће испит бити одржан.

Студенти који то не учине, односно који не буду присутни на испиту, а о томе нису претходно обавестили предметног професора, сматраће се студентима који су изашли на испит, а у испити списак ће бити констатовано да ИСПИТ НИСУ ПОЛОЖИЛИ.

У јунском и свим каснијим испитним роковима до краја наставе у летњем семестру 2021. године, испит из предмета Јавна управа полагаће се ПИСМЕНО, и ИСКЉУЧИВО по испитним питањима која су припремљена за генерацију студената 2019/2020 године, а која се могу наћи у ОБАВЕШТЕЊУ  проф. Дејана МИленковића које је претходно објављена на веб-страници Факултета политичких наука, БУ.

Сва додатна питања, студенти претходних генерација могу добити укључивањем да КОНСУЛТАЦИЈЕ које ће бити одржане преко платформе ЗООМ, у среду, 20.05.2020 године са почетком од 15.00 часова.

Линк за укључивање на консултације постављен је претходно на веб-страницу ФПН-а: http://www.fpn.bg.ac.rs/34628

Проф. др Дејан Миленковић

 

Related Posts