Вести

,

Конкурс за нове чланове Форума младих ЕПУС

Форум младих Европског покрета у Србији је објавио конкурс за нове чланове. Потенцијални кандидати би требало да имају између 17 и 22 године и буду заинтересовани за активизам, омладинска политика и процес европских интеграција. Чланство у ФМ је на волонтерској бази.

Заинтересовани треба да попуне образац. Сви кандидати ће добити одговор о статусу апликације, а они који уђу у ужи избор ће бити позвани на интервју неколико дана након затварања конкурса. Конкурс је отворен од 9. до 28. фебруара у 23:59h.
Форум младих је програмско тело Европског покрета у Србији, фокусира се на комуникацију са младима о важности процеса европске интеграције, европских вредности, актуелним темама у ЕУ које се тичу младих и њихове садашњости/будућности. Настоји да ЕУ и њене политике приближи младима, укаже на могућности њиховог укључивања и утицаја на процес европске интеграције Србије.

Форум ради на подстицању младих на предузимање иницијатива ради активног учешћа у друштвеном животу и стваралаштву, повећању утицаја младих пред доносиоцима одлука зарад већег уважавања њихових потреба, умрежавању и јачању сарадње младих, мобилности у региону и шире, и подстицању преношења знања и обучавање младих о темама од значаја за унапређење њиховог положаја у Србији. Више о Форуму прочитајте овде.
Услове конкурса и начин пријаве можете видети у документу који се налази у прилогу ове вести.

Рок за пријаву на конкурс истиче 28.2. у 23:59h.