Вести

,

Конкурс “Career from the bottle” – Coca Cola HBC

Кока Кола Хеленик Србија отвара програм “Career from the bottle”. Циљ програма је да запосли талентоване и амбициозне младе људе који де допринети развоју компаније, али у исто време развијати себе и своје менаџерске способности.

Kомпанија Кока Кола Хеленик Србија трећу годину заредом отвара конкурс „Career from the bottle” са циљем да запосли талентоване и амбициозне младе људе који ће допринети развоју компаније, али у исто време развијати себе и своје менаџерске способности.
Сваки од одабраних кандидата провешће две године у компанији  и имати прилику да се упозна са компанијом, ради на одабраној функцији и додатним пројектима и на тај начин напредује и добија све већу одговорност и убрзано развија своју каријеру.
До сада је кроз програм прошло 16 младих људи који данас раде у овој компанији и нижу пословне успехе.
Заинтересовани се путем сајта www.careerfromthebotle.com могу пријавити за рад у комерцијалном сектору (продаја, маркетинг), ланцу снабдевања (производња, логистика), финансијама и сектору људских ресурса. Пријаве трају до 8. октобра, а процес селекције одвија се у пет фаза: пријава, онлајн тестирање, телефонски интервју, процена компетенција и вештина и финални интервју.

Related Posts