Вести

Дискусиона група: “У сурет Међународном дану породице”

У сусрет Међународном дану породице, у петак 15. маја 2020. у 17.00 часова, а у складу са препорукама о  мерама безбедности поводом  вируса Цовид-19, организоваћемо регионалну дискусиону групу на платформи ФПН КонекТас.

Скуп ће поздравити и дискусију отворити:

– проф. др Невенка Жегарац, редовна професорка Факултета политиких наука Одељења за социјалну политику и социјалњи рад у Београду и чланица ЦОСТ европске мреже за подршку породицама са децом;

– проф. др Санела Садић, шефица одсека за социјални рад, Факултета политичких наука у Сарајеву такође чланица ЦОСТ међународне мреже за подршку породицама;

– Македонка Радуловић доцент на Филозофском факултету у Скопљу, департману за студије породице и чланица европске мреже ЦОСТ.

Гошће ће известити о актуелној ситуацији, мерама и политикама подршке породицама са освртом на изазове у породичном функционисању под утицајем вируса Цовид-19 као и препорукама за организацију породичног живота у ванредним околностима.

Модератор скупа је доц. др Анита Бургунд Исаков, катедре за социјалну политику и социјални рад, Факултета политичких наука у Београду.

Сви заинтересовани су позвани да се прикључе дискусији преко линка:

https://zoom.us/meeting/register/tJIrfumuqDwpHtCjMFqLWNuhf9aNXHlpZhrN


Related Posts