Вести

,

Конкурс за најбољу еко-идеју „Снажно зелена идеја“

У оквиру пројекта Зелени инкубатор који спроводи Београдска отворена школа уз финансијску подршку Европске уније, група Омладинци у зеленом предузетништву расписује конкурс који ће вас едуковати, информисати и забавити у исто време!

Свакодневно читамо бројке новозаражених које нас брину и прилагођавамо се на нове услове; за то време они најхрабрији ће се одлучити да прихвате наш изазов  –  презентоваће своју екоидеју и можда ће баш они најпредузимљивији освојити награду. Желимо да вам ове дане учинимо мање забринутим и да их испунимо креативношћу и иновативношћу!

Еко-идеју  могу послати сви ученици, студенти и млади до 25 година, који желе са друштвом да поделе своје идеје и предлоге својих еко-пројеката у циљу унапређења заштите животне средине. Примећујеш неки еколошки проблем у свом окружењу? Имаш идеју како би он могао бити решен? Опиши своју идеју и пошаљи нам је, можда баш она буде најбоља!

Жири ће размотрити све пристигле пријаве, а три најзанимљивија  и најкреативнија еко-решења биће награђена дипломом и пригодним поклоном изненађења! Можете се пријавити ОВДЕ до 25. новембра 2020. године.

Ако имаш додатних питања, слободно их пошаљи на: zpkonferencija@gmail.com.


Срећно!

Од 2000. до данас, Европска унија донирала је више од 3.6 милијарди евра Србији.

Средства су коришћена за подршку развоја, квалитета живота и реформи у следећим сферама: цивилна заштита, заштита од поплава и помоћ поплављеним подручјима, образовање, повезаност, заштита околине, здравствена заштита и заштита потрошача, култура, владавина права, локални развој, послови и привредни раст, јавна администрација, миграције, управљање јавним средствима, цивилно друштво и медији, социјална инклузија, омладина и спорт. ЕУ подршка је имплементирана кроз сарадњу са Владом Републике Србије.

Европска унија је донирала Србији више развојних средстава него сви други интернационални донатори заједно.

Конкурс за најбољу еко-идеју

Related Posts