Вести

,

Онлајн представљање Факултета политичких наука – упис на основне академске студије 2021/22. године

Драге будуће колегинице и колеге,

У складу са новонасталим околностима у вези са епидемијом вируса COVID-19 која нам онемогућава да у току априла 2021. године посетимо ваше средње школе и урадимо презентацију уписа на основне академске студије на нашем Факултету, као и да вам одговоримо на сва питања која имате, као Центар за каријерни развој Факултета политичких наука одлучили смо да у току априла реализујемо онлајн презентације уписа на основне академске студије Факултета политичких наука.

Презентације ће се одвијати путем апликације Zoom, а једна група за презентацију моћи ће да има највише 25 учесника. На презентацијама у различитим терминима, са вама ће разговарати сарадници и асистенти Факултета политичких наука, а предвиђено је и да у презентацијама учествују и чланице и чланови ПР тима Факултета политичких наука, као и представници Студентског парламента.

Предвиђено је више презентација и више термина тако да ће сви који су заинтересовани моћи да чују све што их интересује у вези са уписом на основне академске студије. Такође, предвидели смо и један део за одговоре на сва ваша питања која имате у вези са уписом.

Молимо вас да приликом пријаве и попуне овог формулара изаберете више термина који вам одговарају за присуство презентацији. Путем мејла који оставите у пријави или путем вашег мобилног телефона који оставите у пријави, добићете обавештење о потврди изабраног термина, као и линк за Zoom апликацију преко кога ћете моћи да присуствујете презентацији. Трајање презентације је од 45 до 60 минута по термину.

За све додатне информације Центар за каријерни развој Факултета политичких наука стоји вам на располагању путем мејла: pajazit.pomak@fpn.bg.ac.rs.

Related Posts