Вести

,

Generali: Сарадник за корпоративне комуникације

Желиш да стекнеш радно искуство и да се упустиш у нове изазове? Имаш амбицију да својим идејама допринесеш раду наше компаније? Веома нам је важно на који начин комуницирамо са нашим клијентима као и са нашим запосленима, шта им све пружамо и какву им поруку шаљемо. Управо због тога, тражимо новог сарадника за корпоративне комуникације.

Као сарадник за корпоративне комуникације:

  • спроводићеш различите активности, догађаје и кампање у области корпоративних комуникација
  • учествоваћеш у осмишљавању, организацији и спровођењу свих интерних и екстерних активности у вези са иницијативом за помагање другима
  • архивираћеш све реализоване пројекте и израђиваћеш различите анализе и статистике

Ширимо крила свим студентима завршне године основних студија или мастер студентима и онима који говоре енглески језик на напредном нивоу. Од тебе очекујемо проактивност, динамичност и креативност. Уколико те одликују добре комуникацијске вештине и желиш да стичеш нова знања, твоје шансе да постанеш део нашег тима су још веће.

ПРИЈАВИ СЕ. Пошаљи нам свој CV до 13. октобра 2021. године.
Нека Generali тим буде и твој тим.

Захваљујемо свим кандидатима на интересовању за рад у нашем тиму. Са кандидатима који буду ушли у ужи круг контактираћемо у вези са наредним корацима у процесу селекције.

Пријављивањем на конкурс дајеш сагласност да се твоји лични подаци користе у сврху регрутације и селекције за отворена радна места у Generali осигурању Србија а.д.о. Сви подаци које будемо обрађивали биће поверљиви и неће бити доступни трећим лицима.


Related Posts