Вести

,

Сајам стручне праксе у јавној управи – 4. и 5. новембар

Драге колегинице и колеге,

Министарство државне управе и локалне самоуправе уз подршку Европске уније организује први онлајн сајам стручне праксе за студенте.

Сајам се организује 4. и 5. новембра на посебно дизајнираној дигиталној платформи: https://www.strucnapraksa.mduls.gov.rs/

Јавна управа отвара врата студентима како би им пружила прилику да у току наставне 2021-2022. године стручну праксу обаве у једном од 18 органа јавне управе (13 државних органа и 5 локалних самоуправа). Сајам је намењен студентима Универзитета у Београду, Универзитета у Новом Саду, Универзитета у Крагујевцу, Универзитета у Нишу и Државног универзитета у Новом Пазару.

Преко посебне дигиталне платформе, крећући се кроз виртуелни простор Палате Србија, 4. и 5. новембра моћи ћете уживо да присуствујете презентацијама органа јавне управе који учествују на овом Сајму и сазнате све о стручној пракси коју нуде. Бићете у прилици да представницима институција које учествују постављате питања и добијете и додатне информације.

За студенткиње и студенте Факултета политичких наука биће отворено преко 20 места за праксу, а списак се може наћи у брошури која се налази на сајту Сајма.

Related Posts