Вести

,

Национално такмичење у управљању пројектима – PMC

Драги студенти,

Осмо по реду Национално такмичење у управљању пројектима биће организовано у марту ове године. Такмичење у управљању пројектима Project Management Championship намењено је свим студентима који су заинтересовани за област пројектног менаџмента и који желе да унапреде своје знање и вештине на локалном и глобалном нивоу.

Пројекат је инициран од стране IPMA Young Crew-а, огранка Међународне асоцијације за управљање пројектима (IPMA +). Код нас га спроводи IPMA Young Crew Србија, као део Удружења за управљање пројектима Србије, са мисијом развијања и промоције пројектног менаџмента као професије.

Project Management Championship је такмичење намењено студентима који проучавају управљање пројектима и чине га две фазе:

Национално такмичење које се састоји из квалификационе рунде и националног финала. Квалификациона рунда ће се одржати 5. марта и тимови ће решавати 100 питања за 100 минута преко онлајн платформе. Шест тимова који остваре најбоље резултате ће се пласирати даље у Национално финале које ће се одржати 20. марта 2022. године.

Победнички тим ће добити јединствену прилику да представља нашу државу на Интернационалном такмичењу, које се ове године одржава у Хамбургу, у Немачкој!

Могу се пријавити већ оформљени тимови од по 3 или 4 члана. Такође су могуће индивидуалне и пријаве у пару и у том случају тим формирају организатори.

Линк за пријаву: http://bit.ly/prijavapmc22

Направите искорак у својој будућој пословној каријери пројектног менаџера и пријавите се да покажете и проверите своје знање из области управљања пројектима.

Пријаве су отворене и регистрациони процес ће трајати до 27. фебруара. Видимо се!

Брошура

Related Posts