Вести

Упознај ФПН: Одржано онлајн представљање смера Политикологија

Онлајн представљање смера Политикологија, у оквиру промотивног догађаја Факултета политичких наука УПОЗНАЈ ФПН, одржано је путем платформе Zoom.

Кроз представљање Студија политикологије, заинтересоване ђаке водили су доценти др Никола Бељинац и др Никола Јовић. Присутнима се обратио и шеф Одељења за Политиколошке студије проф. др Зоран Крстић, који је поручио како верује да ће се на овом представљању матуранти коначно определити за своје даље усмерење, за једну школу демократије и толеранције.

Студенти-дебатери Марта Васић, Александар Ивковић, Милица Костин и Петра Стојановић из Дебатног клуба ФПН-а одржали су дебату на тему ,,Да ли младима треба дати два гласа на изборима?”, након које је уследила дискусија између представника ФПН-а и средњошколаца. На догађају су представљене Студије политикологије, науке и области које се изучавају попут политичких система, политичких одлука, политичких актера и економије, општи услови уписа, ваннаставне активности, могућности даљег усавршавања и запослења. О могућностима размене студената говорио је проф. др Бојан Вранић. Присутне је поздравила и професорка др Ивана Дамњановић.

Једна од наредних промотивних активности Факултета политичких наука биће и Отворена врата, која ће се реализовати крајем марта 2022. године.

   

 

Related Posts