Вести

,

Circle U. Summer Schools 2022

Circle U. Summer Schools 2022 

на Универзитету Paris Cité, Универзитету у Ослу и на Хумболтовом Универзитету у Берлину

Драге колегинице и колеге,

Са задовољством вас обавештавамо да се студентима Универзитета у Београду пружа прилика да бесплатно учествују на пет различитих летњих школа унутар Circle U. алијансе.

  • Прва летња школа, Rethinking Global Health одржаће се на Универзитету Paris Cité од 4. до 8. јула, и намењена је студентима докторских студија, као и младим истраживачима.
  • На Хумболтовом Универзитету у Берлину, од 30. јула до 6. августа одржава се летња школа From the Farm to the Fork, која је намењена студентима свих нивоа студија.
  • Трећа летња школа, Evidence and Democracy in Times of Crisis, биће организована на Универизету у Ослу, од 8. до 12. августа, и намењена је студентима мастер студија.
  • Од 22. до 26. августа, такође на Хумболтовом Универзитету у Берлину, биће одржане две летње школе: Communicating Climate Science (за студенте основних и мастер студија) и Reimagining Universities as Drivers of Sustainability (за студенте свих нивоа студија).

Учешће на летњим школама је бесплатно и укључује стипендију за пут и смештај.

Пријаве су отворене до 29. априла!

Више информација о конкурсу за учешће у летњим школама можете наћи на линку: https://www.circle-u.eu/opportunities/students/

Чланице Circle U. алијансе су, поред Универзитета у Београду, следећи престижни универзитети: Универзитет у Архусу (Данска), Хумболтов Универзитет у Берлину (Немачка), Кингс Колеџ у Лондону (Велика Британија), Католички универзитет у Лувену (Белгија), Универзитет у Ослу (Норвешка), Универзитет Paris Cité (Француска), Универзитет у Бечу (Аустрија) и Универзитет у Пизи (Италија).

Related Posts