Вести

Позив на радионицу “Film and Media: Ideology and Viewers”

Драге колегинице и колеге,

Позивамо вас да се пријавите за похађање радионице на тему “FILM AND MEDIA: IDEOLOGY AND VIEWERS”, коју ће изводити проф. др Јана Хашамова (Yana Hashamova) са Универзитета Охајо Стејт (Ohio State University).

Радионица ће се одржати 24. и 25. маја 2022. године од 17 до 19.30 часова у просторима Центра за студије Сједињених Америчких Држава Факултета политичких наука Универзитета у Београду.

За радионицу се могу пријавити студенткиње и студенти свих нивоа студија Факултета политичких наука Универзитета у Београду. Број места је ограничен, а пријаве се врше слањем кратке биографије на енглеском језику на мејл zivojinovic75@yahoo.com.

Рок за пријаву је четвртак, 19. мај 2022. године.

Радни језик наставе је енглески, а похађање радионице је бесплатно.

Студенткиње и студенти који буду похађали радионицу добиће сертификат.

Од студенткиња и студената који се пријаве за похађање радионице очекује се да пре почетка радионице прочитају препоручену литературу и одгледају препоручене видео материјале.

Скраћену биографију професорке Хашамове можете видети на следећем линку https://slavic.osu.edu/people/hashamova.1

Кратак силабус радионице:

Belgrade Workshop-YH

Радионица ће се одржати у склопу пројекта „Српска образовна алијанса“ (Serbian Educational Alliance) који заједно спроводе Центар за словенске, источноевропске и евроазијске студије Охајо Стејт Универзитета и Центар за студије Сједињених Америчких Држава Факултета политичких наука Универзитета у Београду, а уз подршку Стејт департмента и Амбасаде Сједињених Америчких Држава у Републици Србији.

Related Posts