Вести

Конкурс за учешће на семинару „Економско новинарство“

Факултет политичких наука Универзитета у Београду и недељник „Време“ организују семинар „Економско новинарство“ који ће се одржати у току октобра и новембра 2022. године на Факултету политичких наука Универзитета у Београду.

Студенти ће имати прилику да током два месеца слушају квалитетна предавања и прођу практичну обуку и рад са менторима и менторкама из академске заједнице, релевантних медијских организација и успешних компанија. На крају семинара, за најбоље полазнике обезбеђена је стипендија за рад у недељнику „Време“.

Позивамо заинтересоване студенте oсновних и мастер академских студија да се од 1. 9. до 15. 9. 2022. године пријаве на конкурс за учешће у семинару „Економско новинарство“ и пошаљу мотивационо писмо и CV проф. др Александри Крстић на мејл адресу aleksandra.krstic@fpn.bg.ac.rs са назнаком „Пријава на конкурс за семинар Економско новинарство“.

Успешни кандидати биће обавештени о резултатима конкурса до 20. 9. 2022. године. Почетак семинара предвиђен је за 5. 10. 2022. године.

Related Posts