Вести

Позив за практиканте – НАЛЕД

Подсећамо вас да Организација НАЛЕД и ове године учествује у програму НСЗ „Моја прва плата“. У оквиру програма као Послодавац можемо ангажовати младе стручњаке до 30 година старости и без претходног радног искуства (или са максимално 6 месеци искуства) који би се током трајања програма припремали за позиције сарадника код нас.

Основне услове у вези отворених позиција можете погледати у наставку, а детаље (главна задужења, све услове и програм обуке) у прилогу:

  • одлично познавање енглеског језика (писаног и говорног);
  • добро познавање рада на рачунару („Windows” оперативни систем, „MS Office“ пакет, интернет претраживачи);
  • одговорност, посвећеност и иницијатива у раду.

Позиције су отворене за:

  • Сарадник/ца за регулаторну реформу у домену здравства у Одељењу за одрживи развој,*
  • Сарадник/ца за спровођење пројеката у Одељењу за добру управу.*

* За ове позиције није нужно захтевано примарно наведено занимање на огласу, већ је отворено и за друге образовне профиле – посебно Факултет политичких наука.

Уколико препознајете да вам одговарају и да одговарате датим условима, тражите прилику за стручно усавршавање и мислите да бисте се добро уклопили у НАЛЕД тим, молимо вас да се пријавите преко сајта Моја прва плата. У случају да будете имали било каквих додатних питања, можете се обратити сарадници за људске ресурсе Марији Матковић на е-маил адресу m.matkovic@naled.rs.

Пријава кандидата траје до 31. 10. 2022.

Платформа не омогућава да пошаљемо само наше позиције, већ кандидати на линку изнад морају да ручно у пољу “Компаније” упишу “НАЛЕД”.

Моја прва плата 2022-2023

Related Posts