Вести

Додељене повеље ,,Студент генерације“ студентима уписаним школске 2016/17, 2017/18. и 2018/19. године

Повеље ,,Студент генерације“ најбољим студентима генерација које су прву годину основних академских студија уписали школске 2016/17, 2017/18. и 2018/19. године, свечано су додељене на другој седници Наставно-научног већа Факултета политичких наука Универзитета у Београду.

Награде најбољим студентима уручио је декан Факултета политичких наука професор др Драган Р. Симић. Он се посебно захвалио студентима истакавши да је веома поносан на њихов успех, труд и залагање. ,,Изузетно сам поносан на студенте ових генерација и њихов задивљујући висок просек. Ви сте бисери Факултета политичких наука“, нагласио је декан Симић подсетивши студенте да Факултет увек могу да посматрају као своју другу кућу.

Студенткиња генерације 2016/17. године за смер Основних академских студија политикологије је Марија Ђукић, за смер Основних академских студија новинарства Милена Пилиповић, за смер Основних студија социјалне политике и социјалног рада студенткиња Тамара Стојановић и за смер Основних академских међународних студија студенти Ђорђе Ристић и Кристина Николић.

Студенткиња генерације 2017/18. године за смер Основних академских студија политикологије је Милица Дивљак, за смер Основних академских студија новинарства Невена Јовановић, за смер Основних студија социјалне политике и социјалног рада студенткиња Алма Мустајбашић и за смер Основних академских међународних студија Сава Митровић.

Студент генерације 2018/19. године за смер Основних академских студија политикологије је Никола Илић,  за смер Основних академских студија новинарства Јелена Чоловић, за смер Основних студија социјалне политике и социјалног рада студенткиња Марија Стојковић и за смер Основних академских међународних студија Игор Миросављевић.

Повеља се додељује студентима са највишом просечном оценом током све четири године студирања на основним академским студијама, за сваки од четири смера.

 

Related Posts