Вести

,

Отворен Kонкурс за програм БГПРАКСА

Драги студенти,

Пред вама је Водич кроз Конкурс универзитетске радне праксе БГПРАКСА2023, који је за вас припремио Универзитетски Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду.

Жеља нам је била да вам поједноставимо сналажење у овогодишњем конкурсу који реализује Универзитет у Београду у сарадњи са Градском управом Града Београда и да вам приближимо све могућности које вам стоје на располагању.

Програм универзитетске радне праксе обухвата праксу за студенте завршних година у трајању од три месеца и што је најбитније подразумева рад уз менторску подршку.

У овом Водичу можете пронаћи све позиције које су доступне, а оне су ради ваше лакше оријентације груписане по факултетима, тако да се испод назива сваког налазе позиције за које могу аплицирати студенти датог факултета. Детаљније информације о опису посла и условима који су неопходни за дату позицију можете пронаћи на нашем сајту.

У жељи да вам помогнемо да напредујете у својој каријери и крочите у пословни свет на најбољи могући начин и стекнете радно искуство у струци позивамо вас да се пријавите на конкурс.

Искористите ову јединствену могућност да постанете део тима великих предузећа у нашем граду!

Желимо вам пуно успеха!

Тим ЦзРК

ПРЕГЛЕД ПОЗИЦИЈА ПРЕМА ФАКУЛТЕТИМА

Related Posts