Вести

, ,

Позив за EDCON 2023 у Црној Гори – бесплатне студентске улазнице

Поштовани и поштоване,

Са задовољством вас позивамо да присуствујете EDCON 2023, глобалној конференцији Ethereum заједница која ће се одржати у Подгорици, Црна Гора од 19. до 23. маја 2023.

Од 2017. године, EDCON је посвећен служењу Ethereum екосистема кроз јачање комуникације и интеракције Ethereum заједница широм света. Догађај оклупља истакнуте говорнике, програмере, предузетнике и истраживаче из целог света како би разговарали о најновијим трендовима из области Ethereum-а и blockchain технологија.

Како би студентима олакшали учешће, један од организатора, De University of Ethereum, великодушно нуди бесплатне студентске улазнице онима који се придруже учионици EDCON 2023 и који приложе валидан идентификациони доказ свог студентског статуса.

De University of Ethereum посвећен је промовисању blockchain образовања за све и на овај начин подстиче младе да се прикључе актуелним дешавањима из те области.

Можете сазнати више о EDCON-у путем следећих линкова:  WebsiteTwitterFacebookLinkedIn и Telegram, или нас директно контактирати на званични мејл hi@edcon.io.

Related Posts