Вести

,

Отворен други уписни круг за Студије будућности Београдске отворене школе

Београдска отворена школа (БОШ) расписала је други уписни круг за 31. генерацију образовног програма Студије будућности. Програм пружа знања из различитих сфера савременог живота, као и многе шансе за даљи каријерни развој.

БОШ својим студентима омогућава:

• Предавања знања;
• Радионице вештина;
• Менторски програм;
• Психолошку подршку.

Кроз предавања знања студенти ће бити у могућности да унапреде постојећа и усвоје нова знања у иновативним областима.

Радионице вештина прилика су да полазници програма овладају вештинама јавног наступа, али и оним додатним важним за тржиште рада. Београдска отворена школа нуди и помоћ и подршку при проналажењу радне праксе за све студенткиње и студенте који то желе.

Менторски програм је јединствена прилика за усвајање знања од најбољих ментора широм земље. Кроз менторски програм студенти сарађују са најистакнутијим појединцима из пословног, јавног и цивилног сектора, као и из света науке.

Кроз радионице психолошке подршке студенти уче како да се носе са успехом и неуспехом, како да препознају емоције код себе и других, и како да реагују у различитим изазовним ситуацијама.

Слободне активности као што су заједничка дружења, изласци, посете биоскопу и позоришту и Зимска школа тимског рада места су где се колеге и колегинице из групе упознају и постају тим.

Студије будућности Београдске отворене школе намењене су онима који ће у октобру 2023. године имати до 27 година и бити студенти/киње треће или завршне године, апсолвенти/киње или студенти/киње мастер студија на неком од универзитета у Србији. Конкурс је отворен до 1. септембра у 23:59 часова.

Све информације о начину пријављивања можеш пронаћи ОВДЕ.

Related Posts