Вести

Сусрет декана Факултета политичких наука и победника квиза „Потера“ Александра Белевског, Бојана Ђокића и Живорада Драгићевића

Декан Факултета политичких наука Универзитета у Београду, проф. др Драган Р. Симић, угостио је такмичаре квиза „Потера“ Александра Белевског, Бојана Ђокића и Живорада Драгићевића, некадашње студенте Факултета политичких наука, поводом победе у квизу ,,Потера”.

„Често су учесници квизова управо са нашег Факултета што показује да Факултет политичких наука пружа широка и темељна знања из бројних области. Нема напретка друштва без знања и зато увек треба да негујемо радозналост“, рекао је проф. др Симић.

Декан и победници квиза разговарали су о њиховом искуству у квизу „Потера“ и томе колико им је знање које су стицали као студенти Факултета политичких наука помогло. Професор Симић истакао је важност очувања осећаја заједништва и повезаности бивших студената и Факултета.

Да подсетимо, такмичари су у прошлонедељној епизоди квиза ,,Потера” успели да стигну трагача Милорада Милинковића и освоје 1.325.000 динара.

Related Posts